fredag den 19. juni 2009

Skulle vi have lejet en husbåd istedet?

Der er gået en lille uge siden sidste indlæg. I mellemtiden har vi bevæget os op langs den smukke kystlinie langs New South Wales på jagt efter solen...Desværre uden det store held! Regntiden, som ifølge kalenderen skulle slutte sidst i april, er fortsat med massive regnmasser, oversvømmelse og kulde. Vi har derfor måttet prioritere indendørsaktiviteter og vælge en del udendørsaktiviteter fra, og har samtidigt hastet gennem New South Wales for at nå et mere behageligt klima nordpå.

På trods af regnen er naturen ubeskrivelig og imponerende. Det veksler mellem ufremkommelige bjergregioner, subtropiske regnskove, massive floder og billedskønne kystregioner med kilometerlange strande og forrevne klipper.

Vi har daglig kontakt med kænguruer, papegøjer, pelikaner og har d.d. set vildtlevende koalabjørne!

Vi har heldigvis oplevet enkelte solskinsdage, bla. een af vores dage i Sydney, hvor vi tilbragte en skøn eftermiddag sejlende med de lokale rutefærger rundt i Sydney Havn. Vi lagde selvfølgelig vejen forbi Operahuset....Derudover besøgte vi Sydneys akvarium (se billeder).

I går besøgte vi et "Shark and Ray Center" nær Port Stephens, hvor ungerne og Søren fik mulighed for at komme ned i bassinerne til kæmperokker og (..knap så kæmpe..) hajer for at fodre dem. Det var en grænseoverskridende men kæmpeoplevelse.

I morgen fortsætter vi så mod Brisbane og Steve Irwins "Australian Zoo".



"Ray and Shark Center"
nær Port Stephens



Sydney Akvarium









1 kommentar:

Fam. Rasmussen sagde ...

Hej Alle 5,
I ser mig noget vinter blege ud :O) Søren skulle have brugt lidt mere tid på at planlægge turen :O) :O)

Hvor ser og lyder det helt fantastisk ud. Heldigvis er gode oplevelser ikke afhængig af solskin!

Mads og Sophie syntes godt nok at i er modige, sådan at stå nede ved hajer og rokker! Kængruen var også et hit.

Glæder os til næste blog. Det er dejligt at kunne følge jeres færd, så er i ikke helt så langt væk :O)

Vi ses
Fam. Rasmussen